Voor werkzoekenden in Zoetermeer en omstreken

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

JobOn van Bibliotheek Zoetermeer gaat online! Voor iedereen die werk zoekt op MBO2 niveau of hoger wordt iedere eerste donderdag van de maand ‘JobOn’ georganiseerd.

Tijdens de JobOn van 1 april van 9.30 tot 11.30 uur geeft Bibliotheek Zoetermeer in samenwerking met JobHulpMaatje de workshop ‘Oefen je sollicitatiegesprek’.

Vaak is solliciteren een eenzaam proces. Werkzoekenden zitten veelal in hun eentje thuis achter de pc naar vacatures te zoeken. Het is belangrijk om dan juist in contact te treden met ervaringsdeskundigen en medewerkzoekenden om actief samen jouw skills te verbeteren. Dankzij de bijeenkomsten van JobHulpMaatje en de bibliotheek kunnen werkzoekenden hun netwerk vergroten en direct hun sollicitatievaardigheden verbeteren. Tijdens de JobOn worden verschillende werkvormen ingezet en gaan de deelnemers onderling met elkaar aan de slag met de tips om de zoektocht naar werk te verbeteren.

Een extra cadeautje

Iedereen die de activiteiten voor werkzoekenden van Bibliotheek Forum Zoetermeer en JobHulpMaatje bezoekt, krijgt een gratis link om met de e-learning van GoodHabitz aan de slag te gaan om heel breed de eigen vaardigheden te verbeteren. De onlinebijeenkomst van JobOn staat gepland op 1 april van 9.30 tot 11.30 uur. Wil je je aanmelden of heb je vragen? Kijk dan www.forumzoetermeer.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen