Drive IN van Family aan het Stadhuisplein geopend

Foto: Snackbar Family

De ondernemer van snackbar Family heeft ook niet stilgezeten tijdens de Corona tijd en is creatief gaan ondernemen. Family heeft sinds vandaag een echte ‘Family Drive’.

Wethouder Robin Paalvast heeft vandaag de Drive IN officieel in gebruik genomen. Ondernemer Peter van Oijen is blij dat de wethouder dit initiatief goed heeft gekeurd en de openingshandeling heeft verricht.

De consument bestelt op zoetermeer.familiy.nl en kiest voor de locatie met drive IN. De consument betaalt middels I-deal en geeft een tijdstip aan, hoe laat hij het wil op komen halen. Zo hoeft hij niet zijn auto uit, en kan hij gewoon door de drive IN geheel contactloos zijn bestelling meenemen. Men kan genieten van verschillende Family menu’s.

Er zijn al aardig wat bestellingen op deze manier gedaan en de drive In heeft op die manier al ‘proefgedraaid’. Dit is een groot succes. De drive in bevindt zich onder Hommerson Casino aan het Theaterplein.

Het aankomende weekend: ‘Wanneer de consument een bestelling plaatst en gebruik maakt van de drive IN, krijgt hij een milkshake gratis bij zijn bestelling’.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden