Conspiracy19

Foto: DarkPark

Nu ook DarkPark de deuren van alle escape rooms heeft moeten sluiten in verband met het Coronavirus hebben ze na de eerste schok besloten om niet te lang stil te blijven staan bij wat dit kan betekenen voor de toekomst van het bedrijf.

De ondernemers hebben besloten hun energie te steken in een escape room experience die ze per post op kunnen sturen. Op die manier kunnen onze fans toch genieten van een nieuwe DarkPark experience, maar wel gewoon vanuit huis.

Verhaal

Het verhaal speelt zich af over de hele wereld en begint met een mysterieuze man die om hulp vraagt vanuit een geheime bunker in Rusland. Hij heeft iets gruwelijks ontdekt over het virus dat zich razendsnel verspreidt over de hele wereld en vraagt jullie om hulp om mee te helpen zoeken naar alle antwoorden. Het spel zit boordevol handgemaakte rekwisieten en unieke puzzels en is goed voor een hele avond speelplezier. Uiteraard is het verhaal losjes gebaseerd op wat er zich momenteel afspeelt in de wereld, maar we geven er onze eigen draai aan.

Korte tijd

Ze hebben alles op alles gezet om in een zo kort mogelijke tijd een spel te creëren dat voldoet aan de hoge standaarden die klanten van DarkPark gewend zijn. Hoewel de ervaring natuurlijk anders is wanneer je aan je eigen keukentafel zit in plaats van dat je je begeeft in een van de escape rooms durven ze toch te zeggen dat het spel zeker niet onder doet voor onze fysieke experiences. Ze zijn zelf echt MEGA enthousiast over het eindresultaat en kunnen bijna niet geloven dat het ons gelukt is om in een week tijd zo’n tof spel neer te zetten met alles erop en eraan.

Er is zelfs interesse vanuit het buitenland, dus we hebben besloten om vanaf volgende week ook een volledig Engelse versie uit te brengen en we bieden een C19 – Refill Kit aan zodat mensen na afloop het spel weer in de originele staat terug kunnen brengen en door kunnen geven aan vrienden.

Vanaf aanstaande vrijdag worden de eerste pakketten al verstuurd en ze kunnen niet wachten op de reacties.

www.conspiracy19.com

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden