Zilver medaille voor Zoetermeerse tijdens Skills The Finals 2020

geheel links Charlotte Arts
Foto: Skills The Finals

Charlotte Arts uit Zoetermeer, studente Verkoopspecialist van mboRijnland, heeft vrijdagavond 6 maart een zilveren medaille gewonnen bij Skills The Finals 2020. Skills zijn vakwedstrijden voor het mbo.

“Deelnemen aan Skills is een rollercoaster. De lat ligt hoog, daardoor leer je jezelf nog beter kennen. Ik heb geleerd dat je niet moet opgeven als je even een dip hebt. Wat als je doorzet kan het je zomaar een zilveren medaille opleveren!”

Maar liefst 8 mboRijnland studenten hebben afgelopen week mee gedaan aan de vijfde editie van het NK voor beroepen in het mbo: ‘Skills The Finals’. De finale was in WTC Expo in Leeuwarden. In totaal deed mboRijnland mee aan zeven verschillende wedstrijden.

Student Doktersassistent Floor Mertens uit Noordwijk (ZH) behaalde een bronzen medaille. Floor: “Ik had het niet willen missen. Van schreeuwende patiënten die je moet geruststellen tot telefoongesprekken waarbij je de urgentie van klachten moet inschatten. Ik raad het alle studenten zeker aan om deel te nemen aan de volgende editie van de Skills Heroes vakwedstrijden. Het is een goede voorbereiding op mijn examens, ik had het niet willen missen!”. Charlotte en Floor kijken terug op een geweldige en leerzame ervaring.

Aan Skills The Finals deden in totaal 414 mbo-studenten mee. Ze streden in 49 verschillende beroepen om de beste van Nederland te worden. Skills The Finals is een van de jaarlijkse evenementen die in samenwerking met de MBO Raad en SBB onder de noemer ‘dit is mbo’ wordt ingezet voor de promotie van het beroepsonderwijs.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden