Hoogvliet Fashion Show met Nicky Opheij in Stadshart Zoetermeer

Foto: Hoogvliet Stadshart Zoetermeer

Hoogvliet supermarkten viert de introductie van haar nieuwe bedrijfskleding met een spectaculaire modeshow, midden in haar vestiging in het Zoetermeerse Stadshart.

De modeshow vindt plaats op vrijdag 6 maart 2020 om 16.30 uur. Op een catwalk in het actiepad showen diverse Hoogvliet collega’s de nieuwe kleding. Bezoekers genieten tijdens de show van een gratis hapje en drankje. De presentatie van de modeshow is in handen van voormalig Miss Nederland en winnares van Holland’s Next Top Model Nicky Opheij.

Voor winkelmedewerkers is de nieuwe kleding heel belangrijk. Zit het lekker, kun je er goed in werken, blijft het schoon en vooral: staat het goed? Hoogvliet heeft bij het maken van de keuzes voor de nieuwe kleding goed geluisterd naar de opmerkingen en verzoeken van haar medewerkers. Het was dan ook meteen duidelijk dat de nieuwe kleding niet door modellen, maar door echte Hoogvliet collega’s geshowd moest worden. Iedereen kon zich aanmelden om mee te lopen in de modeshow. De gekozen modellen tonen een prachtige doorsnede van het medewerkersbestand van Hoogvliet.

Catwalk in het actiepad

Nog nooit vertoond in supermarktland: een 15 meter lange catwalk midden in de supermarkt. Begeleid door muziek uit de dj-booth passeren alle sets nieuwe kleding de revue. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen. De show start om 16.30 uur!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden