Ondernemer van de maand: www.ouderwetsspelen.nl

Foto: www.ouderwetsspelen.nl

www.ouderwetsspelen.nl is ondernemer van de maand september geworden. Dit Zoetermeerse bedrijf kreeg de meeste ‘likes’ en andere berichten van onze lezers. In dit artikel stellen zij zichzelf in eigen woorden voor.

www.ouderwetsspelen.nl

Zou het niet geweldig zijn als we mensen weer ouderwets gezellig samen aan tafel zouden kunnen krijgen? Met deze gedachte is alles begonnen,dat is de start geweest van het opzetten van onze webshop.

Wie zijn wij?

Wij zijn Jolanda en Elisabeth en wonen nu bijna 1 jaar in Zoetermeer. Aangezien familie van beide kanten hier wonen, hebben wij 1 jaar geleden besloten om ons ook hier te gaan vestigen. We zijn beiden fulltime werkzaam en zijn daarnaast actief met onze webshop bezig, omdat wij vinden dat het aanbod van spellen en speelgoed hier in de regio niet voldoende is, en omdat wij hier ervaring mee hebben. Het leuke is, dat we nu als ondernemer van de maand zijn bestempeld, dit is voor ons een mooie kans om ons te profileren en om onszelf aan het publiek voor te stellen. Megatrots op deze titel vertellen we ons verhaal en lichten we een aantal van onze producten toe.

De naam van het bedrijf Joël speelgoed is de bedrijfsnaam van www.ouderwetsspelen.nl De naam Joël zijn de eerste letters van onze beide voornamen, Jolanda en Elisabeth. Joël speelgoed is gevestigd in Zoetermeer en is 7 dagen in de week geopend .Afhalen is mogelijk van 17-21 uur. In het weekend is dit variabel. Alles volgens afspraak, of wanneer het de klant uitkomt. Met de mogelijkheid om bij ons af te halen, vervallen de eventuele verzendkosten!

Na een avondje met veel plezier en gezelligheid na het spelen van een ouderwets bordspel met vrienden zijn we gaan brainstormen. Kunnen wij mensen,net als wij, weer ouderwets gezellig bij elkaar aan tafel krijgen in plaats van apart van elkaar op de playstation of pc of tv of wat dan ook? Wij gaan proberen om mensen weer ouderwets gezellig aan tafel te krijgen door ouderwetse bordspellen te gaan aanbieden in onze webshop. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het oeroude Monopoly, maar ook Scrabble of Party and Go, waar wij regelmatig de dikste lol mee hebben.

Wij zijn op zoek gegaan naar een groothandel waar wij de meeste bordspellen kunnen inkopen voor een goede prijs. Via een collega kwam ik op het idee om ook Jenga te gaan inkopen,zij spelen dit met veel plezier in het cafe of met vrienden,inmiddels is Jenga een begrip geworden in Zoetermeer.

Een spelavond organiseren zonder een bordspel te willen kopen?

Wij verhuren bordspellen voor een dag of een weekend om met vrienden, familie of als gezin een gezellige avond tegemoet te gaan. Geen gedoe,kopen niet noodzakelijk. Je huurt de bordspellen uit voorraad, komt de spellen ophalen of wij komen de spellen brengen rondom Zoetermeer. Hoe mooi is dit! Ook leuk voor de feestdagen!

Dit is echter nog niet alles wat wij te bieden hebben. Mede door onze kleindochter zijn wij op het idee gekomen om o.a. divers speelgoed, waaronder het populaire merk Vtech te gaan verkopen. Vtech staat voor leuk speelgoed waar kinderen wat van kunnen leren. Uit eigen ervaring doordat wij zelf Vtech hadden gekocht voor onze kleindochter, hebben wij gezien hoe leerzaam dit speelgoed is. En het belangrijkste is dat de kinderen het leuk vinden en tevens hoe stevig Vtech eigenlijk is. Joël speelgoed staat voor 100% acher de formule van Vtech. De eerste klant voor Vtech hadden we al snel, dit omdat men kan afhalen bij ons wanneer het uitkomt, deze klant wilde graag Hidde hond voor een verjaardag en kon deze dezelfde dag bij ons afhalen. Helemaal blij.

Ook bieden wij aan om onze producten te bezorgen. Dit gaan wij doen op de zaterdagen tot 12 uur in de postcodes 2711 tot en met 2729. Inpakken is bij ons ook een extra service om het nog gemakkelijker te maken, denk bijvoorbeeld aan verjaardagen of feestdagen. Handig voor een last minute cadeau of tijdgebrek. Wij nemen dit kosteloos uit handen.

Is er iets wat niet in de webshop staat? Laat het ons weten en we gaan kijken of we dit kunnen inkopen. Aangezien wij zelf regelmatig naar de groothandel gaan, kan het aanbod variëren. Omdat wij zelf de groothandels bezoeken, zijn wij op de hoogte van elk spel en speelgoed en zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Omdat wij persoonlijk contact met de meeste van onze klanten hebben, kunnen wij snel op vragen reageren en oplossingen bieden.

Voor meer informatie of heb je vragen?

Mailen kan via [email protected] of stuur een whatsapp naar  0616833586.

(tekst www.ouderswetsspelen.nl)

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden