Supermarkt Hoogvliet Vijverhoek wordt vernieuwd

Foto: Hoogvliet Vijverhoek

Op woensdag 11 september om 8.00 uur wordt de vernieuwde Hoogvliet supermarkt in winkelcentrum Vijverhoek in Zoetermeer feestelijk heropend. De supermarkt wordt met een korte verbouwing opgefrist en uitgevoerd in de nieuwe Hoogvliet huisstijl.

Op maandag 9 en dinsdag 10 september is de winkel gesloten.

Nieuwe uitstraling

De vernieuwde Hoogvliet supermarkt is uitgevoerd in de nieuwe huisstijl van Hoogvliet, die zich kenmerkt door licht, ruimte en speelse houten achterwanden en een lattenplafond. In de supermarkt ziet de klant het nieuwe Hoogvliet-logo; op de gevel worden eerst nieuwe gevelplaten geplaatst, waarna half oktober het nieuwe Hoogvliet-logo wordt aangebracht. Ook de diepvriesafdeling en de bloemenhoek worden onder handen genomen. De diepvrieshoek wordt handiger ingedeeld, zodat er meer ruimte is voor product en klant.

Ook al is er op het oog flink wat veranderd, de klant winkelt nog steeds in haar vertrouwde Hoogvliet supermarkt, waar kwaliteit en klantvriendelijkheid hand in hand gaan met de laagste prijzen in de buurt.

Gratis cake

Om de heropening samen met de klanten te vieren, krijgen de eerste 100 klanten op de openingsdag een gratis chocolade-fudgecake bij besteding vanaf € 15,-.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden