Wij Stoppen MS voor Zoetermeerder Ramon Vlemmix

Foto: Persbericht / Tom de Rooij

Grand Hotel Amrâth Kurhaus en Stichting Wij Stoppen MS slaan op 30 juni de handen ineen voor Zoetermeerder Ramon Vlemmix. Op 30 juni aanstaande zal Grand Hotel Amrâth Kurhaus in het teken staan van MS patiënt én medewerker van het Kurhaus, Ramon Vlemmix (31 jaar uit Zoetermeer).

Tijdens deze Dag van Ramon zal de gehele omzet van restaurant Waves at the Kurhaus en de Kurhaus Spa & Beauty ten behoeve zijn van Stichting Wij Stoppen MS voor.

Vanaf 2016 houdt Stichting Wij Stoppen MS voor zich bezig met kandidaten die in aanmerking komen voor een HSCT-behandeling voor hun ziekte MS. Vanaf mei jl. doet Stichting Wij Stoppen MS voor er alles aan zodat Ramon de nodige behandeling kan krijgen voor zijn Relapsing-remitting multiple sclerose.

“Ramon is een trouwe werknemer van het Kurhaus die door deze vreselijke ziekte al geruime tijd aan huis gebonden is. Met deze Dag van Ramon willen wij ons steentje bijdragen om te zorgen dat zijn enige kans op een positieve toekomst in vervulling gaat. Wij hopen natuurlijk dat op 30 juni zoveel mogelijk gasten komen genieten van een heerlijke lunch, high tea of diner. Of een dagje ontspanning in onze Kurhaus Spa & Beauty” aldus general manager Anke Dortmans.

Stichting Wij Stoppen MS voor zal de gasten een leuke dag bezorgen met entertainment voor kinderen, live muziek en de gasten op een laagdrempelige manier kennis laten maken met de ziekte MS. Gasten kunnen reserveren via www.amrathkurhaus.com voor zowel het restaurant als de spa. Een unieke kans om een vijfsterren ervaring te hebben en daarnaast een goed doel te ondersteunen.

Actie Wij Stoppen MS voor Ramon

Reguliere medicatie hier in Nederland heeft Ramon geprobeerd, maar helaas zet de ziekte onverhinderd door. In 2 jaar tijd van fulltime werken naar fulltime ziek thuis. Medicatie hier in Nederland die hem zou kunnen helpen, is er niet. Daarom wijkt hij als laatste redmiddel uit naar Moskou voor een HSCT-behandeling. Hij heeft de actieve vorm van RRMS waardoor hij steeds verder invalide raakt.
Nederlandse verzekeringsmaatschappijen vergoeden deze behandeling niet. Dit terwijl deze stamceltransplantatie bij meer dan 80% van de patiënten een positief effect heeft op de onderdrukking van ontstekingen. Bij een meerderheid van de behandelde mensen stabiliseerde en verbeterde zelfs de bestaande beperkingen. Het blijft een risicovolle behandeling, maar Ramon wil er alles doen om deze vreselijke ziekte te stoppen. Ook wil hij samen met zijn dochter Lauren (1 jaar) en vrouw Karin een toekomst zonder MS.

Met de actie ‘Wij stoppen MS voor Ramon’ hoopt Stichting Wij Stoppen MS voor het geld voor de behandeling en de kosten van het intensieve voor- en na-traject op te halen. Deze kosten lopen op tot zo’n € 80.000,- en zijn niet door Ramon zelf te bekostigen. Daarom doet hij een beroep op een ieder die een actie wilt opzetten of een donatie wilt doen om dit intensieve traject te kunnen betalen.

Ramon heeft te horen gekregen dat hij al eind augustus de behandeling in Rusland mag ondergaan. Stichting Wij Stoppen MS voor heeft steun van derden hard nodig om deze datum te behalen.
Mocht u meer willen weten over Ramon zijn verhaal of in contact willen komen met de Stichting Wij Stoppen MS voor kunt u kijken op www.wijstoppenmsvoor.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden