Werk zoeken doe je samen, kom naar de Walk&Talk

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Iedereen die op zoek is naar (ander) werk, is van harte welkom bij de Walk&Talk Zoetermeer in het Forum. Tijdens deze maandelijkse gratis bijeenkomst bieden wij je de kans om andere werkzoekenden te ontmoeten voor het delen van ervaringen, herkenning en inspiratie.

Op maandag 27 mei is mevr. W Schaafsma onze gastspreker. Zij is consulent vrijwilligersondersteuning bij ZoSamen. Zij spreekt over de waarde van vrijwilligerswerk, in jouw zoektocht naar betaald werk. Door vrijwilligerswerk groeit jouw ervaring en creëer je een waardevol netwerk in de branche waar jij wil gaan werken. ZoSamen heeft veel diverse vrijwilligersvacatures in allerlei sectoren. Kom langs en kijk hoe vrijwilligerswerk jou kan helpen.

Het doel van de Walk&Talk is je te helpen om zelf de deskundige te worden in jouw zoektocht naar werk. Wat is voor jou de beste manier om te solliciteren? Dat ontdek je samen met andere werkzoekenden, bij de Walk&Talk. Bij je (tijdelijke) collega’s vind je praktische tips, support en enthousiaste aanmoedigingen om nieuwe dingen te proberen. De Walk&Talk is dan ook geen workshop. De vaste medewerkers van de bibliotheek heten je welkom en hebben de koffie en thee voor je klaar gezet. Je koffiepauze kan beginnen! Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee gratis en telt als een sollicitatieactiviteit voor het UWV.

Adres bibliotheek

  • Stadhuisplein 1
  • Zoetermeer

Tijd en Data

  • Van 09.30 – 11.30 uur
  • Iedere laatste maandag van de maand

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden