Revalidatiecentrum Haaglanden organiseert inloopavond in april

Foto: Revalidatiecentrum Haaglanden

Revalidatiecentrum Haaglanden organiseert op dinsdag 16 april 2019 een inloopavond, om mensen vrijblijvend kennis te laten maken met het revalidatiecentrum.

‘Gezond zijn lijkt zo vanzelfsprekend, maar soms doet je lichaam of hoofd niet wat jij wilt’. Mensen die last hebben van gezondheidsklachten zijn soms al een tijd op zoek naar een oplossing voor hun klachten, met onvoldoende resultaat. Ze zijn afhankelijk van anderen en willen grip krijgen op hun klachten. Voor deze groep mensen kan Revalidatiecentrum Haaglanden mogelijk een oplossing bieden. Ze hebben ervaring in de begeleiding van mensen met samengestelde, en vaak ingewikkelde klachten.

Talitha Woods, manager bedrijfsvoering van Revalidatiecentrum Haaglanden: “Ondanks dat we een revalidatiecentrum zijn dat kleinschalig en persoonlijk werkt, hebben we gemerkt dat het voor mensen soms een grote stap is om te komen revalideren. Door inloopavonden te organiseren, hopen wij mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met ons revalidatiecentrum, zonder dat er verplichtingen bij komen kijken. Er zullen professionals aanwezig zijn waarbij je met al je vragen terecht kunt.”

Wanneer vindt de inloopavond plaats?

  • Datum: dinsdag 16 april 2019
  • Tijd: tussen 19.00 uur tot 20.30 uur
  • Adres: J. L. van Rijweg 129, 2713 HZ Zoetermeer
  • Telefoonnummer: 079 – 200 2020

Het gebouw is rolstoeltoegankelijk en aanmelden is niet nodig. Via het evenement ‘Inloopavond Revalidatiecentrum Haaglanden’ op de Facebookpagina van Revalidatiecentrum Haaglanden is het mogelijk voor mensen om zich op ‘aanwezig’ te zetten en op de hoogte te worden gehouden van het laatste nieuws omtrent de inloopavond.

Over Revalidatiecentrum Haaglanden

Zij zijn een gespecialiseerde kliniek die begeleidt bij de behandeling van zogenaamde somatisch onvoldoende verklaarbare lichamelijke klachten (SOLK) met de focus op:

  • Vermoeidheidsklachten
  • Chronische pijnklachten
  • Whiplash
  • Duizeligheid

Revalidatiecentrum Haaglanden levert individueel maatwerk. “Ons revalidatiecentrum wordt door patiënten ervaren als kleinschalig, niet-klinisch en persoonlijk, waarbij aandacht voor gezondheid, werk en leven voorop staat. We helpen je weer vertrouwen te krijgen in je lichaam. Samen maken we het verschil”. Sinds 2018 heeft Revalidatiecentrum Haaglanden het NEN-EN 15224 certificaat. Dit betekent dat patiënten gegarandeerd zijn van de kwaliteit.

Meer informatie over Revalidatiecentrum Haaglanden: www.revalidatiecentrumhaaglanden.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen