Frisse herstart Doppio Espresso

Foto: Doppio Espresso

Ter ere van de frisse start organiseert Doppio Espresso Zoetermeer dinsdag 23 januari een gratis cappuccinodag. Ondernemer Vincent Keijsers nodigt iedereen van harte uit om de heerlijke koffie van Doppio te komen ervaren.

Met de gratis cappuccinodag willen Vincent en zijn team kennis maken met de buurt, de gasten bedanken en iedereen laten genieten.

Medio 2013 opende Doppio Espresso Zoetermeer voor het eerst haar deuren aan het Promenadeplein, ruim 4 jaar later, in oktober 2017 is de espressobar overgenomen en heeft hiermee een frisse start gemaakt. De overheerlijke en kwalitatief hoogwaardige koffie zijn hetzelfde gebleven, alleen wordt de koffie nu met passie gemaakt door Vincent Keijsers, de nieuwe franchisenemer.

Doppio Espresso is gevestigd in het stadshart van Zoetermeer. Door de prachtige ligging midden in het centrum biedt de espressobar een welkome onderbreking tijdens een dagje shoppen. Bij Doppio kun je binnen stappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken. Graag doen ze iets extra’s voor de buurtbewoners, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers dat ze te bieden hebben. Doppio is een centrale plek in de buurt. Elke dag hebben ze 1 doel: mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan.

Vincent en zijn team kijken uit naar de gratis cappuccinodag. “We willen graag kennismaken met onze buren. We zijn een werkplek, ontmoetingsplek, vergaderplek en ontspanplek in een. Wat de reden van je bezoek ook is, wij verblijden je graag met heerlijke koffie, thee, ontbijt, lunch en natuurlijk gebak, met als doel een glimlach op jouw gezicht toveren. We hopen iedereen snel te mogen verwelkomen.”

Om de overname en de nieuwe start met de inwoners van Zoetermeer en omgeving te vieren, organiseert Doppio Espresso Zoetermeer dinsdag 23 januari een gratis cappuccinodag. Iedereen die het leuk vindt de vernieuwde zaak te bewonderen en kennis te maken met Vincent en zijn team is van harte welkom om een gratis cappuccino te komen halen aan het Promenadeplein.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen