Blog: DDN – Wie zijn wij?

Dennis Geurten (DDN)
Dennis Geurten (DDN)
Foto: Direkte Democratie Nederland

Heel vaak krijg ik de vraag “ik ken jullie helemaal niet wie zijn jullie en waar staan jullie voor?”. Ik zal bij het begin beginnen, wij zijn Direkte Democratie Nederland, een nieuwe politieke partij in Zoetermeer.

We staan voor de inwoners van zoetermeer, in tegenstelling tot de andere partijen die vaak moeilijk bereikbaar lijken, komen wij juist naar u toe!!! wij zijn laagdrempelig en vinden de inwoners het belangrijkste want woont u met plezier in zoetermeer dan straalt u dat uit en dan maken wij samen met u van zoetermeer een fijne gemeente om in te wonen voor iedere inwoner.

Direkte schrijven wij met een K in plaats van een C . We Doen dit expres omdat wij vinden dat de democratie en zeker de directe democratie verloren is gegaan, Wij van DDN zijn van mening dat een ieder dit lid is van onze partij mee moet kunnen praten en zeker ook mee beslissen. Daarom Direkte met een K.

Dus mocht u tegen problemen aanlopen en krijgt u geen gehoor bij de gemeente of instanties twijfel niet en neem contact op met ons wij luisteren en helpen u zoeken naar oplossingen, wat wij zijn er voor u.

Dennis Geurten

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen