Blog: Paddentrek in Zoetermeer

Foto: DDN

Op zondag 11 maart hebben wij als partij deelgenomen aan de paddentrek, omdat er helaas veel van deze kleine vrienden voor en na de paring over het fietspad moeten en daar vaak worden doodgereden door fietsers en scooters, helpen wij ze een handje om ze veilig over te zetten.

Geheel ongevaarlijk is het niet, omdat er zo hard wordt gereden is voorzichtigheid geboden. Helaas was het een rustige avond bij ons en we maar 5 padden hadden overgezet. Op andere plaatsen, want de Zegwaartseweg is natuurlijk lang, werden er veel meer padden Overgezet. We hoorden getalen van 18 tot 33 stuks. Wij van de Direkte Democratie Nederland zijn dan geen dierenpartij, maar wel begaand met de dieren, en zullen de komende zondagen weer ter plaatsen zijn om de padden te helpen. Maar als u over de Zegwaartseweg moet zijn of rijd kijkt u dan vooral uit om deze diertjes, ze zijn klein en fragiel.

Wilt u meer informatie over deze paddentrek of wat de dierenbescherming doet ga dan naar www.dierenbescherming.nl. Wilt u meer informatie over onze partij, ga dan naar onze website www.direkte-democratie.nl

Dennis Geurten

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen