Postcode Loterij verdeelt opnieuw 100.000 euro in Zoetermeer

Foto: Roy Beusker Fotografie / Postcode Loterij

Een grote verrassing voor elf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 2718 AN (de straat Marmerwit) in Zoetermeer. Op die postcode is namelijk de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen in de trekking van de Postcode Loterij, zo werd afgelopen zaterdag bekendgemaakt.

De winnaars verdelen deze prijs met elkaar. Het is niet de eerste keer dat de Postcode Loterij een ton verdeelt in Zoetermeer. Vorig jaar nog viel de Buurt-Ton er twee keer.

Afgelopen zaterdag zijn de volgende bedragen gewonnen:

  • 15.384 euro (2 winnaars)
  • 7.692 euro (9 winnaars)

De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.

Wendy (32) wint 7.692 euro en vertelt blij: “Ik was super verrast! We waren al van plan om de badkamer op te knappen, maar dat kan nu een stuk sneller en luxer. Heel fijn!”

Zoetermeerders opnieuw in de prijzen

Het is de derde keer in korte tijd dat de Postcode Loterij 100.000 euro verdeelt in Zoetermeer. In april 2018 verdeelden zeventien bewoners van de straat Ibiza 100.000 euro met elkaar. In januari van dat jaar namen 21 bewoners van de straat Lombok ook al samen een Buurt-Ton in ontvangst.

Buurt-Ton

De Buurt-Ton is naast de PostcodeStraatprijs een vaste prijs van de Postcode Loterij die wekelijks bekend wordt gemaakt. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen