’Kriebels in de meivakantie? De tijd om er op uit te trekken!’

Foto: Gemeente Zoetermeer

De folder ’Kriebels in de meivakantie? De tijd om er op uit te trekken!’ is aan basisschoolkinderen uitgedeeld. De folder staat boordevol activiteiten.

Kinderen die in de vakantie ook altijd de kriebels krijgen om te gaan sporten, buiten te spelen, te knutselen of heerlijk te knuffelen met dieren zijn bij speelboerderij Het Buitenbeest aan het juiste adres! Spelletjesfanaten kunnen zich opgeven voor de spelletjesavond ‘Wie is de rat?’ op vrijdagavond 6 mei. Ook op de stadsboerderijen De Weidemolen en De Balijhoeve is genoeg te beleven.

Dagje Boerderij

Op De Balijhoeve en speelboerderij Het Buitenbeest kunnen ze zich opgeven voor een ‘dagje boerderij.’ De locaties zijn open op eerste en tweede pinksterdag! Eerste pinksterdag is jong en oud welkom op het schaapscheerfeest op De Weidemolen en tweede pinksterdag kunnen kinderen knutselen op De Balijhoeve.

Sport en Spel

Bij de activiteiten van Sport en Spel hoeven kinderen niet stil te zitten. Van uitleven bij de verschillende Zoethout toernooien tot buitenspelen bij Zoethout. Van op avontuur gaan bij Natuursprong tot sporten bij Sport4you. Kortom genoeg te doen in de meivakantie!

U kunt de folder hier downloaden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen