Recherche zoekt getuigen van gewelddadige straatroof

Foto: politie.nl

De districtsrecherche van Zoetermeer- Leidschendam/Voorburg zoekt getuigen van een straatroof op zondagavond 2 december op de Paasberg (Meerzicht).

Een 27-jarige man uit Zoetermeer werd daar met geweld beroofd van zijn horloge. Rond 22:30 uur stapte het slachtoffer uit zijn auto op de Paasberg en werd direct hierop beroofd van zijn horloge. Het slachtoffer werd bedreigd en geslagen, waarbij gebruik gemaakt werd van een vuurwapen. Hij liep hierbij letsel aan zijn hoofd en schouder op.

Volgens het slachtoffer waren de verdachten drie mannen met een donkere huidskleur. Na de beroving renden zij weg in de richting van de Tempelberg. Een getuige van het incident wist van één van de verdachten een aanvullend signalement te beschrijven. Dat is als volgt:

  • Één man, ongeveer 23 jaar oud en 1.80 tot 1.85m lang.
  • Normaal postuur, dunne benen.
  • Hij droeg een dik zwart bomberjack, met insteekzak met zwarte rits, zonder capuchon, met grijze kraag en mouwen. Daaronder een zwarte hoodie, die strak met de touwtjes over zijn hoofd getrokken was. Hij had een donkergrijze trainingsbroek aan en liep op zwarte merkloze sportschoenen, met een zwarte, ronde zool.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht, waar hij is behandeld aan zijn verwondingen.

De politie vraagt getuigen zich te melden zodat de daders kunnen worden opgespoord. Melden kan via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen