RVOZ roept iedereen op Zoetermeer wereldberoemd te maken

Enkele reizigers op station Centrum West bij de beroemde regenboogtrap van Zoetermeer
Enkele reizigers op station Centrum West bij de beroemde regenboogtrap van Zoetermeer
Foto: PR RVOZ / Foto: Chris Lans

De Raad Voor Ondernemend Zoetermeer (RVOZ) wil de stad wereldberoemd maken. ‘Weg met die bescheidenheid, dat is nergens voor nodig. We hebben een stad waar we trots op mogen zijn, en dat mag iedereen weten.’ Wereldberoemd dus. En daar kun jij de ondernemersvereniging RVOZ bij helpen, aldus RVOZ voorzitter Robbert Willems. Ondernemers hebben hun krachten gebundeld en een fotoactie opgezet.

Robbert: ‘De beweging om Zoetermeer wereldberoemd te maken is ingezet. En dat doen we met z’n allen.’ Enige tijd geleden zijn er krachtgroepen gevormd van enthousiaste ondernemers en RVOZ-leden. Tijdens een van de bijeenkomsten ontstond een leuk plan om de ambitie om Zoetermeer wereldberoemd te maken een flinke boost te geven. Met een fotoactie kan iedereen tot 18 september een steentje bijdragen aan zelfs internationale bekendheid. Zoetermeer heeft veel meer dan de meeste mensen denken.

Enkele reizigers op station Centrum West bij de beroemde regenboogtrap van Zoetermeer
Enkele reizigers op station Centrum West bij de beroemde regenboogtrap van Zoetermeer

Zoetermeer – Alles meer

RVOZ start vlak voor de zomervakanties een fotoactie. Iedereen in en buiten Zoetermeer, lid of geen lid van de RVOZ, kan meedoen. ‘Maak tijdens je vakantie of stedentrip in Nederland of daarbuiten een foto met daarop duidelijk zichtbaar de woorden; ‘Zoetermeer – Alles meer’. Op welke manier maakt niet uit. Geschreven op een blaadje, met takjes, schelpjes, in het zand of met zonnebrandcrème op de buik van je partner. Als het maar duidelijk zichtbaar is.’ Zo helpt volgens de RVOZ iedereen Zoetermeer echt wereldberoemd te maken. De foto’s dienen geplaatst te worden op de facebookpagina ‘Zoetermeer – Alles meer’. Twitteren kan ook, met #zoetermeerwereldberoemd.

Zoetermeer - Alles meer

Mooie prijzen

Degene met de meeste ‘likes’ ontvangt een prijs. Ook daar is de RVOZ niet bescheiden in. De winnende foto wordt geprojecteerd op het led-bord op de Nelson Mandelabrug boven de A12. Zodat iedereen kan zien dat Zoetermeer – Alles meer heeft. Vervolgens krijgt de winnaar een auto te leen voor een reis door Zoetermeer. Bij verschillende leden van de RVOZ kunnen prijzen opgehaald worden. ‘Wat dacht je van een hotelovernachting, een lekker diner voor twee, een sportarrangement, een dierenpakket, een eigen logo, een persoonlijk gedicht, een sessie waar je happy van wordt, enzovoorts.’ Alle foto’s die ingestuurd zijn worden samen met de winnaar overhandigd aan burgemeester Aptroot en worden gebruikt om Zoetermeer te promoten.

Maak jij Zoetermeer wereldberoemd?

Wil je meedoen? Kijk dan op de facebookpagina Zoetermeer – Alles meer of www.rvoz.nl

Ben jij een ondernemer in Zoetermeer en wil je een bijdrage leveren aan deze actie door bijvoorbeeld een product of dienst aan te bieden voor de winnaars van de fotowedstrijd? Stuur dan een e-mail voor de voorwaarden naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen