Gallery Inter opent haar deuren

Foto: Gallery Inter

Gallery Inter is een onderdeel van de Stichting IFK, de naam staat voor staat voor Instituut voor Interculturele Kunst en Filosofie. Prof.Dr.Dr. Heinz Kimmerle heeft deze Stichting en Galerie  in het leven geroepen en jarenlang met veel aandacht en enthousiasme gerund. Op 17 januari is hij plotseling geheel onverwacht gestorven.

hitti

Weer open

De Galerie heeft nu bijna 1 jaar geschokt van dit verlies stil gestaan, op 18 december gaan de deuren van Gallery Inter weer open. Vol trots, vanuit liefde en in diep verdriet zetten zij het werk van Heinz voort en nodigen van harte uit voor de Vernissagen van  de eerste tentoonstelling MutualArt Insriration.

expo-18-dec-2

Eindproduct

Mutual Art Inspiration is het eindproduct van een tweejaar durende samenwerking tussen een aantal Zoetermeerse Kunstenaars en twee Nigeriaanse Kunstenaars, Dialoog in Beelden. Heinz had samen met Birgit Boogaard en Stichting Terra dit samenwerkingsproject opgezet en begeleid, het eindresultaat was een tentoonstelling van 43 schilderijen bij Stichting Terra. Gallery inter en Studio Citta hebben deze  indrukwekkende tentoonstelling samengesteld van de werken van de Afrikaanse Kunstenaars.

galerieinter

De Dood is (g)een einde

Caroline Kimmerle is blij uw gastvrouw te mogen zijn. Birgit Boogaard neemt ons mee naar de filosofische achtergronden van het project  Mutual Art Inspiration. Kylian van Wel zal een  lezing van Heinz Kimmerle aanhalen, De Dood is (g)een einde, over het dubbele gezicht van de dood  in intercultureel perspectief, Hans van der Blom omlijst deze feestelijke opening met Afrikaanse muziek.

Het belooft een prachtige, interessante en gezellige bijeenkomst te worden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen