Univé sponsort ALTV Open 2018

Foto: Eric Brunings

Sinds 1966 organiseert tennisvereniging ALTV haar Open toernooi. Ook dit jaar prijkt de oudste Zoetermeerse tennisvereniging weer trots op de kalender van de KNLTB.

De 52 editie van dit populaire evenement wordt van 23 juni t/m 1juli gehouden op banen in het Vernede sportpark. Afgelopen week tekende ALTV voorzitter Patrick Loggers en Simone Stoop, woordvoerster van Univé het sponsorcontract waardoor ALTV in staat is het toernooi het cachet te geven wat men inmiddels gewend is.

Loggers verklaarde verheugd te zijn met de samenwerking en ook Simone Stoop toonde haar tevredenheid: “Univé past als organisatie erg goed bij ALTV, want wij zijn een coöperatie zonder winstoogmerk. De klant staat bij ons centraal en wij zijn erg betrokken bij lokale verenigingen en activiteiten. Vandaar ook dat het sponsoren van ALTV erg goed binnen deze filosofie past. Uiteraard zijn wij tijdens dit toernooi aanwezig”.

Het toernooi dat open staat voor alle KNLTB-leden met een speelsterkte 3 tot en met 9 is ook een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met ALTV. De inschrijving sluit op 17 juni.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen