1 oktober Open Dag-Yogafeest

Foto: Yoga Studio Citta

Op 1 oktober organiseert Studio Citta een hele dag met yoga voor leden en niet leden. Van 13.00 uur tot 17.00 uur is iedereen welkom die belangstelling heeft in yoga en bewustwording.

Een hele dag yoga, een yogafeest, voor leden en niet leden, voor iedereen. Kom gezellig en neem je familie, vrienden, buren of kennissen mee, Studio Citta maakt er een hele gezellige yoga-dag van.

13.00 uur een Yoga try-out les

Een les waarin alle yogavormen die bij Studio Citta aangeboden worden in voor komen. Dit biedt een kijkje in Poweryoga, Hathayoga en Yinyoga. Na de les is er thee, tijd voor al je vragen en gezelligheid.

Van 14.30 uur tot 15.30 uur kennismaking met klachtjes en kwaaltjes

Heb je last van pukkeltjes of een zeurend gewricht, plekjes op je huid of een opgeblazen gevoel in je buik, haaruitval of een slecht humeur? Klachtjes en kwaaltjes is op de agenda van Studio Citta, een inloopspreekuur waar je met al je kwaaltjes en klachtjes terecht kunt voor een gesprek met jou gezondheid. Alle adviezen en middelen komen uit de natuurgeneeskunde en energetische geneeskunde, ondersteuningen om de zelfhelende kracht van lichaam en geest te activeren.

 

16.00 uur Yoga therapie: wat het lichaam ons verteld

Dit is en les voor iedereen die belangstelling heeft, in wat het lichaam ons over ons verteld. In deze les wordt aan een spirituele houdingscorrectie gewerkt. Vertel met jou lichaamstaal wie jij bent en waar jij voor staat. Het verbinden met het lichaam geeft de geest ruimte. Het lichaam staat altijd in het hier en nu, is altijd in dit moment, dat is iets waar je geest nog weleens moeite mee heeft. Bewustwording van de houding, in verbinding brengen met de adem ondersteund ons om in het hier en nu te blijven, om te handelen, denken en doen vanuit het nu, vanuit rust, in verbinding met jezelf en de ander.

17.00 uur sluiting met een groepsoefening: verbinden.

De afsluiting van de dag voor iedereen. Studio Citta trakteert op een leuke goodiebag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen