Medailleregen voor karateka Kai Sei

Foto: Stichting Budo Kai Sei

Zondag 19 juni jl. vond in de dojo van Budoschool Kai Sei de 1e IKF Open Nederlandse Karatecup plaats. Het is een uniek toernooi, gebaseerd op de methodiek van I-Karate Global voor karateka met ASS, een auditieve beperking, een verstandelijke beperking, een visuele beperking en/of fysieke beperking (handmatige of elektrische rolstoel afhankelijk).

De organisatie van het toernooi was in handen van Stichting IKF Nederland in samenwerking met Kai Sei. Na een aantal edities in het buitenland, was het nu voor het eerst dat een dergelijk toernooi in Nederland werd georganiseerd en met 59 deelnemers uit België en Nederland was het een prima start! Twaalf karateka van Kai Sei hebben, samen met nog negen landgenoten, Nederland vertegenwoordigd.

Met dertien podiumplaatsen (vijfmaal goud, viermaal zilver en viermaal brons) mag Kai Sei spreken van een succesvol toernooi. Een eervolle vermelding is er voor Kai Sei karateka Bryan, Marlies, Jesse en Dathan die in de categorie kata individueel net naast het brons grepen en een vierde plaats behaalden. In de categorie pairs werden Max/Elise en Joost/Elise ook vierde. Brons was er voor Noah en Joost in de categorie kata individueel, voor Noah/Elise in de categorie pairs en voor Danicia/Rajeev/Bryan in de categorie teams. Zilver werd behaald door Max en Danicia in de categorie kata individueel, door Iske/Ruud in de categorie pairs en door Elise/Joost/Noah in de categorie teams. De hoogste plek op het erepodium en het goud was er voor Rajeev, Elise, Michaël en Iske in de categorie kata individueel en voor Elise/Ruud in de categorie pairs.

Budoschool Kai Sei, haar karateka, coaches, ouders en vrijwilligers kunnen terugkijken op een geslaagde karatecup; geleerd, genoten en weer een ervaring rijker. Ook interesse om (top) wedstrijdkarate, I-/para-karate of andere budosporten te beoefenen, kijk op www.kaisei.nl.

Reacties

Cookieinstellingen