ALTV grossiert in kampioenen

Foto: ALTV

Nadat de coronacijfers in mei zich gunstiger begonnen te ontwikkelingen en er de eerste versoepelingen werden toegestaan organiseerde de KNLTB alsnog de jeugd-competitie. Weliswaar in verkorte vorm, met minder wedstrijden, maar wel met echte strijd om de punten.

Zo konden tien jeugdteams van de Zoetermeerse tennisclub ALTV op pad om te tennissen in de diverse klassen. En met succes: Alle vier de mixedteams in de leeftijd 13 t/m 17 jaar werden kampioen. Het meisjesteam dat in die zelfde leeftijdscategorie speelde en het mixedteam dat in de hoogste groene competitie speelt behaalden eveneens de titel.

Bovendien werden er ook in de jongere leeftijdscategorieën (rood en oranje) prachtige wedstrijden gespeeld. In deze zogenaamde wereldtour staat echter het tennisplezier boven de prestaties. Van de tien juniorenteams werden er dus zes kampioen. Prestaties die afgelopen zondag toch even werden gevierd. Helaas zonder de aanwezigheid van hoofdtrainer André de Mos, hij herstelt van een heupoperatie. Samen met Susanne Esser zijn zij voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor het succes van de ALTV-jeugd. Succes waar de club met recht trots op is.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen