Online Masterclass inclusie in de sportwereld

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Wat als iemand wel wil sporten maar nog niet durft? Niet durft omdat hij/zij niet zeker is van zichzelf, trauma’s heeft van eerdere ervaringen of misschien niet zeker weet of deze sport wel bij hem/haar past? Sportvereniging kunnen hier op inspelen.

Via Sportmaatjes bij sportverenigingen heeft Piëzo ervaring opgedaan met sport introduceren bij mensen. Voor veel mensen is een stap naar een sportvereniging niet vanzelfsprekend. Sportmaatjes introduceren nieuwe sporters bij hun vereniging en zorgen dat zij zich snel thuis voelen. Want willen sporten en aansluiten bij een sportvereniging is één maar daadwerkelijk duurzaam onderdeel worden van een vereniging (ook het oppakken van vrijwilligerstaken) is een volgende stap. Wil je hier meer van leren en meepraten, dan ben je welkom om mee te doen aan deze online masterclass.

Tijdens deze online masterclass leer je een positief en sociaal sportklimaat ontwikkelen, ervoor te zorgen dat een nieuw lid zich snel thuis voelt bij jouw sportvereniging, nieuwe sporters duurzaam aan je te binden en rekening houden met speciale doelgroepen.

Sportmaatjes vertellen hoe zij hun sport en vereniging introduceerden bij nieuwe sporters. Én sporters zelf komen aan het woord.

De opening van deze masterclass wordt verzorgd door wethouder Ingeborg ter Laak (wethouder sport, Zoetermeer)

  • Voor wie: voor alle (vrijwilligers van) sportverenigingen en geïnteresseerden
  • Datum: woensdag 16 december
  • Tijd: 19.30 – 20.45 uur
  • Plaats: online
  • Aanmelden en meer informatie: Milou van Loenen, [email protected], 06 11715238
  • De link naar de masterclass ontvang je na aanmelding.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen