Niels van Willigen uit Zoetermeer in actie tijdens lustrumeditie JBN aikidofestijn

Niels van Willigen
Foto: Judo Bond Nederland

Aanstaande zondag (26 januari) wordt voor de vijfde keer het JBN aikidofestijn georganiseerd op Sportcentrum Papendal. Tijdens het JBN aikidofestijn worden op verschillende matten lessen georganiseerd in drie stijlgroepen: aikibudo, aikido en ki-aikido. De lessen worden gegeven door diverse hoog gegradueerde leraren, waaronder Niels van Willigen uit Zoetermeer.

Niels van Willigen is op zijn zestiende begonnen met aikibudo bij Rob Breedveld in Gorinchem. In de loop der jaren heeft Niels zich ontwikkeld tot een budoka met een brede belangstelling. Sinds 2010 heeft Niels een eigen school in Zoetermeer, Budo Ryu Katsu, waar hij lesgeeft in aikibudo (4e dan), tenshin shoden katori shinto ryu (2e dan) en daito ryu aikijujutsu (4e dan en hiden mokuroku).

Niels van Willigen

Het JBN aikidofestijn is een dag voor alle aikidoliefhebbers in Nederland en wordt georganiseerd door de nationale aikidocommissie van Judo Bond Nederland. Vanaf 10.00 uur gaat het evenement van start op Papendal in Arnhem. De organisatie verwacht net als voorgaande jaren tussen de 150 en 200 deelnemers te verwelkomen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden