Geuzenwandeltocht zondag 29 september

Foto: Road Runners Zoetermeer

De Geuzenwandeltocht is sinds vele jaren een vast onderdeel van de Geuzendag, een sportieve familiedag op zondag 29 september. Vanaf deze editie wordt de tocht georganiseerd door de wandelafdeling van Road Runners Zoetermeer (RRZ), een volwaardig KWBN-lid.

Wandel door het polderlandschap waar 450 jaar geleden hevig is gevochten tussen de Spanjaarden en de geuzen. Geniet van de mooie vergezichten en van de vele watervogels die in het gebied leven. Er worden schitterende parkoersen van 12 en 25 km aangeboden. De kosten bedragen 3,50 per persoon. De inschrijving voor de Geuzenwandeltocht is op zondag 29 september tussen 09.00 en 11.00 uur in het CKC-gebouw, gevestigd aan de Leidsewallen. De Finish is uiterlijk om 16:00 uur (in Dorpsstraat bij CLASS by Jofel). Alle informatie is te lezen op: https://geuzendag.nl/geuzenwandeltocht

Overige activiteiten

Naast de Geuzenwandeltocht zijn er tijdens de Geuzendag de volgende sportieve onderdelen: mountainbike, instawalk, cyclocross, hardlopen, en fietsen. Voor- tijdens en na afloop van het evenement staan er in de Dorpsstraat diverse stands en kan er worden genoten van diverse sportieve en muzikale activiteiten. Tot slot is er op het plein voor CLASS by Jofel een optreden van de band Juicy.

Zie voor alle activiteiten: https://.geuzendag.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden