Open dag Zenang Yoga

Foto: Zenang Yoga

Zondag 1 september 2019 rolt Zenang Yoga de yogamatten uit voor alle inwoners van Zoetermeer en omgeving, die yoga op hun to-do lijstje hebben staan.

Volg zondag een van de gratis lessen en maak kennis met de sfeer en lessen van Zenang Yoga aan de Eerste Stationsstraat 185 in Zoetermeer. Met meer dan 7 verschillende yoga stijlen in het lesschema, zit er voor ieder wat wils bij.

  • Ben je op zoek naar rust en ontspanning? Stap dan binnen bij de Restorative Les, hierbij lig je vaak 5 tot 10 minuten lang in dezelfde houding en ligt de nadruk op ontspanning. Let wel, soms is de mentale uitdaging groter zijn dan de fysieke.
  • Nieuw bij Yoga? Volg dan Yoga Lite of Vinyasa voor beginners. Tijdens deze lessen maak je kennis met de asanas/poses die uiteindelijk leiden tot diepere beoefening van yoga.
  • Toe aan meer uitdaging? Dan kan je terecht bij de Superflow, Board Yoga of Dynamic exploration. Hier nemen de docenten je mee om je fysieke uitdaging te vergroten en meer kracht en souplesse te krijgen.
  • Yoga op een rustiger tempo? Doe mee met Hatha Yoga, Yin Yoga en/of Yin Yang Yoga. Met deze klassieke yogavormen kan je de uitdaging zelf opzoeken.

Neem je maatje, vriendin, buurvrouw, buurman, broer, nicht mee. Iedereen is welkom op zondag 1 september van 10.00-14.00 uur. Elk uur start een yoga les die 45 minuten duurt. Doe gratis mee en laat je door de docenten informeren en uitdagen.

Probeer altijd de beste versie van jezelf te zijn. Transformeer bij Zenang Yoga & More.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden