Rayer Cup Zoetermeers Tenniskampioenschap bij Dekker-Rokkeveen

De organisatoren van de vier Zoetermeerse tennisverenigingen
De organisatoren van de vier Zoetermeerse tennisverenigingen
Foto: Rayer Cup Zoetermeers Tenniskampioenschap

Het is weer zover. Op zaterdag en zondag 13 en 14 juli is het tijd voor de 4e editie van de Rayer Cup. Dan gaan de vier tennisverenigingen van Zoetermeer: Dekker/Rokkeveen, ALTV, TV Buytenwegh en Seghwaert weer onderling uitmaken wie zich een jaar lang de beste tennisvereniging van Zoetermeer mag noemen.

Met hoofdsponsor Rayer Healthcare  voorop wordt er een evenement neergezet waar prestatie en gezelligheid elkaar ontmoeten. TV Dekker is dit jaar gastheer. Naast winnen is het ook de ambitie van de Rokkeveense tennisvereniging om er weer een groot, sportief, gezellig weekend van te maken.

De Rayer Cup betekent: veel wedstrijden met veel supporters en een lekkere BBQ en spetterende feestavond met DJ op de zaterdagavond. Er wordt zowel een heren- als dames enkel en een gemengd dubbel gespeeld in de categorieën 1-3, 4, 5, 6, 6 35+, 7, 7 35+, 8 en 8 40+. Het is dus voor elk niveau en voor elke leeftijdsgroep mogelijk om punten voor de eigen vereniging te scoren.

Op het terras genieten van toptennis

De afgelopen 3 jaar heeft Dekker de Rayer Cup in de wacht gesleept. Voor de andere verenigingen een extra stimulans om dit jaar hun beste spelers in te zetten en hun clubkleuren te verdedigen.

Dat belooft wat. Alle tennisliefhebbers van Zoetermeer zijn het aankomend weekend van 13/14 juli welkom op het tennispark van TV Dekker in Rokkeveen om de spelers aan te moedigen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen