Kai Sei verzorgt voor het 10e jaar de officiële NK karate

Foto: Stichting Budo Kai Sei

Budoschool Kai Sei verzorgt aankomend weekend voor het 10e jaar de officiële Nederlandse Kampioenschappen karate voor de Karate-do Bond Nederland. Op karategebied behoort Kai Sei tot de top in Nederland en de absolute top in de regio Haaglanden en het Groene Hart.

De diversiteit aan Japanse verdedigingssporten (karate, judo, jiu-jitsu, iaido, jodo en kickboksen), een grote groep breedtesporters, g-sporten (parakarate en g-judo) en, op het gebied van karate, vijf nationale selectieleden kumite en 15 dangraden uit eigen opleiding, maakt Kai Sei uniek.

Vanuit die kracht is Kai Sei met haar grote groep vrijwilligers in staat een evenement als dit wederom te dragen. Aankomend weekend zullen 23 karateka van Budoschool Kai Sei de mat betreden. Daarnaast zijn er ook vier parakarateka die aan het eerste Nederlands Kampioenschap parakarate deelnemen als onderdeel van deze NK…Kai Sei heeft met dit NK parakarate een primeur in Nederland.

Dit nationale kata en kumite kampioenschap van de KBN telt dit jaar circa 500 deelnemers in diverse categorieën en is daarmee het op één na grootste kampioenschap van de KBN in Nederland. Het wordt een zwaar en uitdagend toernooi; de NK is door de Karate-do Bond Nederland (enige NOC*NSF karatebond van Nederland) voor alle selecties aangemerkt als selectie moment voor toetreding in de diverse nationale teams. Ook interesse om (top) wedstrijdkarate of andere budosporten te beoefenen, kijk op www.kaisei.nl.. One Team, One Dream.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen