Uniek Zoetermeers treffen in snel groeiende Padelsport

De Padelbaan van ALTV
De Padelbaan van ALTV
Foto: ALTV

Voor de eerste maal vindt er een treffen plaats tussen de Zoetermeerse tennisverenigingen ALTV en Buytenwegh in competitieverband. Deze ontmoeting maakt deel uit van de nog jonge, officiƫle padelcompetitie van de Nederlandse Padelbond.

Padel is een nieuwe populaire racketsport, die wordt gespeeld in een kooi van 10 bij 20 meter met een grotendeels glazenwand.

De wedstrijd wordt a.s. zaterdag vanaf 10 uur tot ca 15 uur gespeeld op het tennispark van ALTV in het Vernedesportpak waar de tennisclub -naast 10 tennisbanen- ook nog eens de beschikking heeft over een bijzonder fraai gelegen panorama padelbaan.

De komende wedstrijd staat ook enigszins in het teken van het WK Padel in Malaga. Beide clubs missen zaterdag namelijk een belangrijke speler aangezien Iris Sterkenburg van ALTV en Ivo van Dijk, uitkomend voor Buytenwegh, geselecteerd zijn voor het Nederlands team en dus in Spanje verblijven. Ondanks het gemis van beiden zal dit prestigeduel ongetwijfeld een mooie strijd opleveren. Voor toeschouwers bovendien een mooie gelegenheid kennis te maken met de snelst groeiende sport van Nederland.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen