55+ Tafeltennissers kunnen het ook op de fiets

Foto: Taverzo / Chris van Dijke

Tafeltennis voor ouderen (55+) bij Taverzo is niet alleen een prettige manier om in beweging te blijven, de gezelligheid is minstens zo’n belangrijk factor. Onlangs verruilde men het tafeltennisbatje voor de fiets en trok men er in de omgeving op uit.

26 Deelnemers van de maandag- en donderdagochtendgroepen namen deel aan de fietstocht die door coördinator en erelid Fred Versluis was georganiseerd. In een rustig tempo en via mooie fietspaden ging de tocht naar De Vang in Nootdorp. En uiteraard ook weer terug. Helaas kon organisator Fred er onverwacht zelf niet bij zijn, maar enkele dames uit de groep vingen dit prima op. Een aantal thuisblijvers had zich ingespannen om na afloop een lopend buffet te verzorgen, waardoor het een zeer geslaagde dag was geworden.

55-Plussers kunnen het hele jaar door overdag bij Taverzo een potje tafeltennis spelen en in de eigen kantine een kopje koffie drinken. De maandagmorgengroep voor beginners heeft nog een plaatsen open. Daarnaast zijn er mogelijkheden om op de dinsdag- en donderdagmorgen te spelen. Geïnteresseerden kunnen zonder kosten een paar keer meedoen om kennis te maken. Vooraanmelding is niet nodig.

Openingstijden tafeltennis overdag (55+):

  • Maandag: 09:30 – 12:00 u
  • Dinsdag: 09:15 – 12:15 u
  • Donderdag 09:30 – 12:00 u

(klik op de afbeelding voor ene vergroting)

Taverzo is gevestigd aan het Willem Alexanderplantsoen 4 (achter Sanquin, op loopafstand van winkelcentrum De Vijverhoek). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris van Taverzo: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen