ALTV huldigt kampioenen

Alle kampioenen
Alle kampioenen
Foto: ALTV

Na een zeer succesvolle tenniscompetitie huldigde ALTV afgelopen zondag de teams die kampioen in hun klasse waren geworden tijdens een zeer gezellige barbecue op het park.

Van de 13 jeugdteams die aan de verschillende competities hadden deelgenomen waren er vier kampioen geworden. Het meisjesteam dat in de groene competitie speelde behaalde een eerste plaats, Zowel de jongens als de meisjes die t/m 14 speelden werden kampioen en ook de het hoogste jongensteam t/m 17 werd kampioen.

“Een resultaat om trots op te zijn” Zo stelde hoofdtrainer André de Mos na afloop. “Dit gevoegd bij een aantal tweede plaatsen, maar meer nog gezien de progressie die ik bij heel veel kinderen zie, mogen we spreken van een zeer geslaagd seizoen.” aldus De Mos.

“De meeste kinderen zullen de komende weken lekker door trainen, wat toernooien spelen en zich vervolgens opmaken voor de najaarscompetitie. Gezien het enthousiasme van onze jeugd verwachten we bij ALTV dat er ook weer veel teams die najaarscompetitie zullen gaan spelen.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen