Henk van der Vlist (53) tekent contract voor het leven bij Sportcafé de Veur

Foto: Sportcafé de Veur

Henk van der Vlist heeft afgelopen woensdag een contract voor het leven getekend bij het zaalvoetbalteam van Sportcafé de Veur. Met het tekenen van het contract voor het leven gaat een lange en diepgekoesterde wens van de 53-jarige sluitpost in vervulling. Van der Vlist komt transfervrij over van Notariaat alwaar hij een aflopend contract heeft.

Met het tekenen van het contract geeft opa Henk, zoals van der Vlist in de Zoetermeerse voetballerij ook wel liefkozend genoemd wordt, aan nog buitengewoon ambitieus te zijn. ,,Sportcafé de Veur is echt een fantastisch team, zowel binnen als ook buiten de lijnen. Ik ben echt heel erg blij dat ik hier deel van uit mag maken”, aldus een gelukkige van der Vlist.

Op de vraag of van der Vlist een clausule in zijn contract heeft staan aangaande ontbinding van zijn contract bij eventuele degradatie van Sportcafé de Veur van Poule A naar Poule B antwoord van der Vlist toch wat getergd: ,,Nee er staat geen enkele clausule in mijn contract en zeker geen clausule die te maken heeft met degradatie. Ik kies met volle overtuiging voor Sportcafé de Veur, hiermee gaat een jongensdroom van mij in vervulling en of de ploeg nu in poule A of poule B speelt maakt mij helemaal niet uit.”

Sportcafé de Veur komt uit in de Recreatieve Zaalvoetbal Kompetitie Zoetermeerse Bedrijven (de RZKZB). Wekelijks worden er in deze competitie op de woensdagavond in de zaal van Sportcafe de Veur in 2 poules van 8 teams competitiewedstrijden gespeeld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen