Kanoseizoen begonnen

Foto: Zoetermeerse KanoVereniging De Sprinters

Het nieuwe kanoseizoen is op 2 april begonnen. Vanuit het clubhuis aan de Aziëweg gingen de kanoërs via de vaart bij geitenboerderij ’t Geertje en via de oude Aa naar de Vlietlanden in Voorschoten en weer terug.

Het nieuwe seizoen begint altijd met kleine tochten om conditie op te bouwen en technieken te verbeteren zodat in de zomer de mooie toertochten gemaakt kunnen worden. Kanovereniging De Sprinters is een levende vereniging en heeft een vol programma in 2018. De Rottemeren, Rokkeveen, Oosterschelde, Tiengemeten en het Westland staan aankomende maand op de kalender. Daarna worden tochten georganiseerd naar Vlieland en Venetië.

Nieuwe leden

Nieuwe leden schrijven zich nu al in voor 2018 en ook dit jaar organiseren wij een KanoKennismakingsCursus voor nieuwe leden. Heeft u ook interesse? Neem dan contact op met [email protected]. U kunt ook eens langskomen op de clubdagen om de sfeer te proeven. Vanaf deze week is het clubhuis geopend op elke woensdagavond en u kunt ons vinden aan de Aziëweg tegenover parkeerplaats 2.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen