Wethouder Robin Paalvast opent tennisseizoen bij ALTV

Dainah Cameron en trainer André de Mos geven een tennisclinic
Dainah Cameron en trainer André de Mos geven een tennisclinic
Foto: ALTV

Op de druk bezochte Open dag van tennisvereniging ALTV opende wethouder Robin Paalvast officieel het tennisseizoen door een aantal rally’s te spelen met Dainah Cameron.

Dainah, die haar tennisopleiding begon bij ALTV en daar nog steeds lid is, werd afgelopen jaar tweede bij de nationale kampioenschappen. Na de openingshandelingen en de speech van de wethouder, waarin hij stelde dat het streven van Zoetermeer in de komende vier jaar gericht zal zijn op het stimuleren van sport en bewegen, konden de aanwezigen genieten van mooi tennis.

wethouder Paalvast en Dainah Cameron

Dainah Cameron speelde een demonstratie partij tegen Rutger van Wissen, speler uit het eerste herenteam van de Zoetermeerse vereniging en gaf vervolgens samen met trainer André de Mos een tennisclinic voor de talrijk aanwezige jeugd. Ook de jeugd die voor het eerst kennis kwam maken met ALTV kon onmiddellijk meedoen met allerlei spelvormen onder leiding van trainster Susanne Esser.

Dainah Cameron en trainer André de Mos geven een tennisclinic

De dag werd afgesloten met het zogenaamde fittennis. Tennis met name voor de wat oudere senior die fitheid belangrijker vindt dan winnen. ALTV kijkt tevreden terug op een mooie open dag en geeft aan dat er nog ruim voldoende plaats is voor nieuw leden zowel bij de jeugd als bij de senioren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen