Nicky en Elvin Gerritsen pakken brons op Karate Cup Sittard 2017

Zaterdag 16 december jl. vond de 11e editie van de internationale Karate Cup Sittard plaats. Dit hoogstaand kumite toernooi is elk jaar weer een groot spektakel en trekt vele nationale en internationale top karateka’s.

Dit jaar telde het evenement 550 deelnemers uit 9 landen.

Nicky en Elvin Gerritsen, uitkomend voor Unity’99 Rotterdam, reisde afgelopen weekend af naar Sittard om daar deel te nemen aan het laatste toernooi van dit jaar.

Broer en zus wisten zich allebei naar het podium te vechten tijdens dit zware toernooi! Beide wisten zeer gedreven en doelbewust op één partij na, alle voorrondes te winnen. Het doorzettingsvermogen zit ze blijkbaar in het bloed want vastberaden en volhard wonnen ze de kleine finale en pakte allebei het brons in hun categorie en een prachtige podiumplaats.