Wintertijd Challenge haalt € 10.748,00 op voor Spieren voor Spieren

Foto: Total Exercise Militairy Outdoor Fitness

In de nacht van Zaterdag 28 op 29 oktober vond tussen 02.00 en 03.00 uur de Wintertijd Challenge – Total Exercise Militairy Outdoor Fitness voor Spieren voor Spieren voor de tweede keer plaats op het terrein van Snowworld Zoetermeer. Een uur lang hebben 95 deelnemers gesport voor kinderen voor wie het niet vanzelfsprekend is dat zij kunnen sporten.

Directeur van Spieren voor Spieren en Olympisch en Wereld Kampioen hockey Minke Booij heeft deze nacht in Zoetermeer een cheque met een bedrag van € 10.748,- in ontvangst mogen nemen. Deze kreeg zij uitgereikt door organisatoren Jody Simons, Dennis Eckhardt en Danielle van den Akker van Total Exercise. Samen met de Spieren voor Spieren Kind-ambassadeurs Olav Witvliet en de ouders van Sylvie Schouten uit Den Haag heeft Minke Booij mee gesport om zo met alle deelnemers een zo hoog mogelijke opbrengst binnen te halen.

Naast de cheque van deze challenge werd ook de cheque met de opbrengst van alle challenges in Nederland uitgereikt. In totaal is er deze nacht € 174.375,00 bij elkaar gesport. Doneren kan nog steeds via www.wintertijdchallenge.nl.

Bekijk hier de aftermovie van de Total Exercise Military Outdoor Fitness.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen