Geuzenwandeltocht 2017

Foto: Sportief Wandelgroep Zoetermeer

De Sportief Wandelgroep Zoetermeer organiseert de Geuzenwandeltocht tijdens de Geuzendag (www.geuzendag.nl) op 24 september 2017.

Strijd Geuzen en Spanjaarden

Zij heten u welkom om de route te beleven van de strijd tussen de Geuzen en de Spanjaarden, ruim 400 jaar geleden in Zoetermeer en omgeving. De Geuzenwandeltocht bestaat uit een familie-route van 12 km en een recreatieve-route van 25 km.

Hard gevochten

Zowel de familie-route als de recreatieve-route voert langs de belangrijkste plekken binnen Zoetermeer, waar hard gevochten is. De route is volledig gepijld.

Start

De startlocatie is bij Herwijnen Outdoor in de Dorpsstraat 66, 2712 AM Zoetermeer. De finishlocatie is hier ook. De starttijd voor beide afstanden is tussen 9.00 uur tot 11.00 uur vanaf de Dorpsstraat. Het startbureau is geopend vanaf 9.00 uur Het startbureau sluit om 16.00 uur. Vrij parkeren is buiten de blauwe zone mogelijk. De kosten bedragen € 3,50 per deelnemer met beloning.

Informatie

Informatie over de Sportief Wandelgroep Zoetermeer kunt u hier vinden op www.sportiefwandelgroepzoetermeer.nl en over de Geuzendag op www.geuzendag.nl
en voor informatie over de Geuzenwandeltocht kunt u contact opnemen met SWZ [email protected]
of 06-31 65 46 53

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen