Total Exercise Obstacle Run

Foto: Total Exercise

Op zaterdag 2 september organiseert Total Exercise haar tweede Obstacle Run in het Buytenpark in Zoetermeer.

Op 3 verschillende routes, van 2,5 km, 5 km en 10 km, komen de deelnemers maar liefst 30 obstakels tegen. Er wordt geklommen, getijgerd, door het water gegaan.. Met start en finish op het terrein van SnowWorld is er uitdaging voor iedereen. Kinderen vanaf 6 jaar lopen mee in de family-run, jongeren vanaf 8 jaar kunnen ook op de 5 km starten. Voor zowel de beginnende als de ervaren sporter is er uitdaging op de 5 km en de 10 km (16+)

Spieren voor spieren

Total Exercise steunt Spieren voor Spieren. Van iedere verkochte ticket gaat er € 2,- naar Spieren voor Spieren. Onder het motto ‘gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren’ ondersteunen veel (ex) topsporters de doelstellingen van de Stichting en Total Exercise steunt Spieren voor Spieren o.a. met deze run en met de Wintertijd Challenge in oktober.

Sponsoren

De Total Exercise Obstacle Run wordt mede mogelijk gemaakt door SnowWorld, Van Rhijn Bouw die o.a. 12 meter monkeybars neerzet, Ice-o-Tonic en Veiligheid op 1 zorgt voor de inzet van EHBO en een duikteam bij de water obstakels.

Meedoen?

Doe ook mee en overwin die obstakels! Koop dit weekend nog je tickets en verzeker jezelf van het finisher-shirt. Tickets via: http://eventix.nl/event/29335. Voor meer informatie kunt u terecht op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/TotalExercise/.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen