S.V. Oosterheem start met smurfenvoetbal

Foto: SV Oosterheem

Dit seizoen willen SV Oosterheem een nieuwe leeftijdsgroep kennis laten maken met het voetbalspel. Daarom starten ze op 6 september met smurfenvoetbal. Het gaat om kinderen tussen 4 en 6 jaar. Dit is de leeftijd voordat de kinderen in competitieverband gaan spelen.

Clubkleuren

Bij smurfenvoetbal staat het plezier van de kinderen op de eerste plaats. Trainers laten kinderen spelenderwijs kennismaken met voetballen. Veel verenigingen in de regio noemen het voetbal in deze leeftijdscategorie kaboutervoetbal. SV Oosterheem noemt het smurfenvoetbal, want dat past beter bij de clubkleuren.

Training

SC Oosterheem geeft de training op woensdagmiddag van 14.30 tot 15.30 uur. Het seizoen voor het smurfenvoetbal start op 6 september 2017. De trainingen worden in 2 periodes gegeven. De 1e periode is van september tot medio oktober. De 2e periode is van eind maart tot eind mei. De kosten zijn € 25 voor het hele seizoen.

Inschrijven?

Jongens en meisjes tussen de 4 en 6 jaar zijn van harte welkom. Wil je meer weten over het smurfenvoetbal? Of wil je jouw kind inschrijven? Kom dan langs bij de gezelligste voetbalvereniging van Zoetermeer aan de Buytenparklaan 7a (vlakbij Snowworld).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen