SnowWorld investeert in elektrische sneeuwscooter

Foto: SnowWorld

SnowWorld is zich bewust van haar verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu. Zo is er gestart met het grootste zonnestroomproject van de Nederlandse leisure- en vrijetijdsindustrie. In Zoetermeer zijn afgelopen maand 3.000 zonnepanelen in gebruik genomen en in Landgraaf is gestart met de installatie van 10.000 zonnepanelen. Ook wordt de oude verlichting op alle skibanen vervangen door ledverlichting.

Sneeuwscoorter

Met de aanschaf van de elektrisch aangedreven sneeuwscooter zet SnowWorld weer een nieuwe stap op het gebied van duurzaamheid. Gezien er wereldwijd pas 25 elektrische sneeuwscooters rond rijden, zijn wij er trots op dat er één aanwezig is in Nederland bij SnowWorld Zoetermeer.

Rondje achterop

Om dit te vieren nodigen we alle kinderen van 8 t/m 16 jaar uit om op zondag 9 juli geheel gratis een rondje achterop de sneeuwscooter te maken! De eerste rondes zullen plaatsvinden van 10:00 tot 12:00 uur en de tweede rondes van 15:00 tot 17:00 uur. Zorg dat je op tijd bent, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen