Koffie & Zó! in Oosterheem

Foto: Zó! Zoetermeer

De maandelijkse Koffie & Zó! wordt op zaterdag 29 april van 11.00 tot 13.00 uur gehouden. Deze keer komt de fractie van Zó! Zoetermeer naar het winkelcentrum Oosterheem.

‘Natuurlijk komen we weer gewoon om met een kopje koffie erbij met de mensen te praten over hun ervaringen in Zoetermeer, maar de komende tijd zullen we ook aan zoveel mogelijk mensen vragen wat zij voor de komende jaren graag anders willen in de stad. Of wat juist hetzelfde moet blijven. We gaan de inbreng van de mensen gebruiken om ons verkiezingsprogramma voor maart 2018 te maken.’ zegt Marijke van der Meer, de fractievoorzitter van Zó! Zoetermeer.

De fractie van Zó! komt, geholpen door enthousiaste leden, iedere maand – ook als er géén verkiezingen zijn – naar een van de wijken van Zoetermeer om goed op de hoogte te blijven van wat er speelt in de stad.

Van der Meer: ‘Momenteel worden er plannen gemaakt om in de stad nog ruim 10.000 woningen bij te bouwen. Die komen bij de huidige 55.000 huizen. Dat is een grote uitbreiding, onder andere om ervoor te zorgen dat er genoeg woonruimte komt voor jongeren die het huis uit willen. We zijn benieuwd wat de huidige inwoners van die plannen vinden. Maar we willen ook graag weten hoe het op het moment gaat in Oosterheem. Hoe is het met de verkeersveiligheid, en is de overlast van hangjongeren inmiddels verminderd? Wij hopen dat veel mensen met ons komen praten!’

Buiten

Koffie & Zó! is buiten. Bij al te slecht weer gaat het niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen