Koffie & Zó! komt zaterdag buurten in Oosterheem

Foto: Zó! Zoetermeer

Op burendag, zaterdag 25 september, komt Koffie & Zó! buurten in winkelcentrum Oosterheem van 13.00 tot 15.00 uur. De fractie, aangevuld met leden van Zó! Zoetermeer, komt horen hoe het gaat in de wijk.

‘We zijn blij dat we na alle corona-beperkingen weer op pad kunnen met Koffie & Zó! want wij vinden het erg belangrijk om te weten wat er speelt in de stad. En na alle e-mails en telefoontjes is echt contact waarbij je elkaar kunt aankijken weer erg fijn!’ aldus Zó!-fractievoorzitter, Marijke van der Meer. ‘We horen graag wat er goed gaat in de wijk, en welke zaken door de gemeente nog verbeterd moeten worden. Mensen die iets vertrouwelijks willen bespreken kunnen een afspraak maken voor telefonisch overleg.’

Koffie & Zó! komt iedere maand in een andere wijk van Zoetermeer, zodat de fractie goed meekrijgt wat er in de stad gebeurt. Mensen die in een andere wijk wonen maar ons toch willen spreken, zijn ook van harte welkom.

Als het al te slecht weer is, gaat het niet door. Dat staat op zaterdagochtend op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen