Jongeren praten met de burgemeester

Foto: GroenLinks

Zoetermeer heeft alweer enige tijd een nieuwe Burgemeester. Door corona is burgemeester Bezuijen beperkt in staat geweest om kennis te maken met de stad. GroenLinks wil, nu corona het toelaat, daar graag verandering in brengen en organiseert op 8 juli een gesprek tussen jongeren en de burgemeester.

Voor alle jongeren in Zoetermeer biedt dit de kans om kennis te maken met de Burgemeester, maar ook het moment hem te bevragen en van advies te voorzien. Wat wil de Burgmeester doen om Zoetermeer een stad voor jongeren te maken? Wat speelt en leeft er onder jongeren op gebieden van woningbouw, veiligheid en voorzieningen. Dit is het moment waarop jongeren bepalen wat zij de Burgemeester willen meegeven.

De avond vindt plaats op donderdag 8 juli van 19.30-21.00 uur en zal geleid worden door oud Tweede Kamerlid Niels van den Berge. Tevens zal er een hapje en drankje aanwezig zijn. Vanwege corona werken we met aanmelding. Dit kan door een mailtje te sturen naar [email protected]. In de mail horen wij ook graag meteen welke onderwerpen jij wilt bespreken en welke vragen jij hebt aan de Burgemeester.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen