Zó! Zoetermeer verrast over hoge toegangsprijs buitenzwembad

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

De fractie van Zó! Zoetermeer heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college over de hoge toegangsprijs van het buitenzwembad.

De fractie beredeneert dat de toegangsprijs van het buitenzwembad te hoog is. Ze hebben de toegangsprijs van 10,- euro vergeleken met andere buitenbaden in de randstad. De conclusie van de fractie is dat de gebruikelijke prijzen tussen de 4,50 en 6,- euro liggen.

De fractie benadrukt ook dat zij vinden dat uit een memo van het college ten tijde van de verkoop van het zwembad (2014) blijkt dat er afspraken zijn gemaakt over de toegangsprijs. “Door SLW is (niet-bindend) toegezegd dat er voorlopig geen dan wel een geringe verhoging zal plaatsvinden.”, citeren ze uit de betreffende memo.

De fractie van Zó! Zoetermeer wil nu helderheid over de toen gemaakte afspraken en het uitgangspunt van de prijzen. De prijs van een toegangsbewijs voor de verkoop van het Keerpunt wil de fracti evergeleken zien met de huidige prijs van 10 euro voor alle bezoekers, ongeacht leeftijd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen