VVD: Inspiratie avond rond zorgparels Zoetermeer

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Gewoon wonen, leven en werken. Voor veel mensen iets waar ze helemaal niet over na hoeven te denken. De overheid vindt het belangrijk dat iedereen kan meedoen in de maatschappij. Maar wat als je kwetsbaar bent of als communicatie en toegankelijkheid niet vanzelfsprekend zijn?

Op 25 juni kunt u deelnemen aan een inspiratieavond waarbij sociale inclusie en positieve gezondheid centraal staan en we graag met u in gesprek gaan. Deze avond is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Koninklijke Kentalis, Fonteynenburg en Signtaal op initiatief van de Zoetermeerse VVD.

Harm Meijer commissielid van VVD Zoetermeer: “Een zorginstelling is meer dan een stapel stenen. In de Zorg gaat het om mensen die om elkaar geven en waarbij de zorgrelaties tussen zorgaanbieders, cliënten en hun familie centraal staan”.

VVD-raadslid Vivianne van Yperen vult aan: “In Zoetermeer hebben we goede Zorginstellingen. Koninklijke Kentalis, Fonteynenburg en Signtaal zijn zorgparels in Zoetermeer. We zijn in gesprek welke elementen van hun zorgdienstverlening belangrijk zijn voor Zoetermeer en passen in een effectief programma voor een inspiratie avond”.

De centrale vraag voor de themaavond luidt: Hoe kunnen we er vanuit de visie op positieve gezondheid met elkaar voor zorgen dat kwetsbare inwoners met een auditieve zorgvraag – hulpvraag kunnen meedoen in de samenleving?

Karin Albeda van Fonteynenburg, Jeanine Wehrmann van Koninklijke Kentalis en Wendy van Sloten van Signtaal hebben daar allen een eigen antwoord op. Ze zijn zeer betrokken bij de voorbereidingen van het programma. Onderliggende thema’s waar we graag met deskundigen, zorgaanbieders, publiek en inwoners van Zoetermeer over willen praten zijn innovatie, sociale inclusie, participatie, positieve gezondheid.

Wilt u de avond bijwonen? Meldt u zich dan aan via: [email protected]

'

Reacties

article
23961
VVD: Inspiratie avond rond zorgparels Zoetermeer
Gewoon wonen, leven en werken. Voor veel mensen iets waar ze helemaal niet over na
https://zoetermeer.nieuws.nl/politiek/23961/vvd-inspiratie-avond-rond-zorgparels-zoetermeer/
2019-06-12T16:19:26+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/397/2019/06/05162538/canstockphoto20062741.jpg
Politiek