Koffie & Zó! aanstaande zaterdag in De Leyens

Foto: Zó! Zoetermeer

Zaterdag 25 augustus is Zó! Zoetermeer in winkelcentrum De Leyens met Koffie & Zó!. Van 11.00 tot 13.00 uur kunnen bewoners, met een kopje koffie erbij, in gesprek gaan met de fractieleden van Zó! Zoetermeer.

‘De zomervakantie loopt op z’n einde en we maken ons klaar voor een nieuw politiek seizoen. We zijn er voor alle Zoetermeerders en komen dan ook graag in de wijken om te luisteren naar de ervaringen over onze stad. Iedereen uit Zoetermeer kan komen vertellen wat er beter kan, maar ook wat er goed gaat,’ zegt Marijke van der Meer, de fractievoorzitter van Zó! Zoetermeer.

Iedere maand komt Zó! Zoetermeer in de wijken met Koffie & Zó!. Door te luisteren naar wat de bewoners te vertellen hebben blijft de partij op de hoogte van wat er speelt in de stad en dichtbij de mensen. ‘Een lokale partij moet inspelen op wat er gebeurt in de gemeente en dat hoor je niet als je achter je PC blijft zitten,’ aldus Van der Meer.

Buitenactiviteit

Koffie & Zó! is buiten. Bij al te slecht weer gaat het niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen