Zoetermeer Vooruit: Niet vleugellam in Forum!

Yvonne Bink-Winterkamp
Yvonne Bink-Winterkamp
Foto: Redactie Zoetermeer

“Er zit een heus hangslot op de vleugel, en er kan/mag niet meer op de vleugel gespeeld worden. Dit omdat spelende jeugd overlast zou veroorzaken. Dus nu is ook voor mensen die wel kunnen spelen, niet meer mogelijk, om andere mensen van hun muziek te laten genieten.”, zo spreekt Zoetermeer Vooruit verontwaardigd.

De fractie van Zoetermeer Vooruit schrijft dat muziek een taal is die voortgebracht wordt door klanken. Muziek verbindt mensen, raakt mensen in hun emotie. Yvonne Bink-Winterkamp vraagt zich af hoe kan het dat het bespelen van de vleugel niet meer mogelijk is in het Forum.

“Een instrument is geen speelgoed, met boeken gooi je niet en zo kunnen wij nog meer voorbeelden geven. Omdat men overlast ondervindt van spelende jeugd doe je toch geen vleugel weg waar zoveel andere mensen plezier aan beleven, denk aan de speler en de ontvanger.”, zo beargumenteert Zoetermeer Vooruit.

De fractie roept het college op om snel met een andere oplossing te komen en het hangslot van de vleugel te verwijderen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen