Koffie & Zó! in Winkelcentrum Leidsewallen

Foto: Zó! Zoetermeer

Het team van Zó! Zoetermeer is op zaterdag 26 mei van 11.00 tot 13.00 uur aanwezig in het winkelcentrum Leidsewallen in de wijk Seghwaert om te praten met de bewoners. Bij een goed gesprek hoort natuurlijk koffie, dus daar wordt voor gezorgd.

De mensen van Zó! horen graag van u als wijkbewoner wat uw wensen en zorgen zijn, of waar u juist heel blij mee bent. Zó! Zoetermeer is dit keer vooral benieuwd wat de Zoetermeerders vinden van het nieuwe coalitie-akkoord (te vinden op de website van de gemeente).

Zó! vindt het belangrijk contact met de Zoetermeerders te houden. ‘We zijn er voor alle inwoners van de stad en we komen dus iedere maand in een andere wijk, maar mensen uit heel Zoetermeer zijn welkom’, benadrukt fractievoorzitter Marijke van der Meer. ‘Als wij een goed beeld hebben van wat u aan het hart gaat, of waarover u tevreden bent, kunnen wij uw stem duidelijk laten horen in de gemeenteraad’.

Buitenactiviteit

Omdat Koffie & Zó! buiten plaatsvindt, gaat de activiteit bij te slecht weer niet door. Houd hiervoor, en voor al het andere nieuws, de website in de gaten www.zozoetermeer.nl of kijk op onze Facebook-pagina facebook.com/zozoetermeer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen