Koffie & Zó! in Buytenwegh

Foto: Zó! Zoetermeer

Zaterdag 28 april komt Zó! Zoetermeer met Koffie & Zó! naar het winkelcentrum in Buytenwegh. Van 13.00 tot 15.00 uur is de fractie aanwezig om te praten met de mensen onder het genot van een kopje koffie. Dit is de eerste keer sinds de gemeenteraadsverkiezingen in maart. “Wij zijn er niet alleen in de campagnetijd, wij houden al sinds 2012 iedere maand Koffie & Zó!,” aldus fractievoorzitter Marijke van der Meer.

Bij Koffie & Zó! kunnen mensen zich laten horen over wat er goed gaat en wat er beter moet. De kwesties die de mensen aankaarten bij Koffie & Zó! worden gebruikt voor de afwegingen bij de behandeling van raadsvoorstellen, of ze worden direct opgepakt, bijvoorbeeld door het stellen van officiële vragen aan het college van Burgemeester en Wethouders.

Zó! Zoetermeer vindt het belangrijk om niet alleen voor de verkiezingen met de inwoners te praten, dus er wordt iedere maand – steeds op wisselende locaties in de wijken – gesproken met de inwoners van Zoetermeer. Mensen uit heel Zoetermeer zijn welkom.

Koffie & Zó! is buiten. Bij al te slecht weer gaat het niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen