Zoetermeer Vooruit enige lokale partij tegen HOM

Holland Outlet Mall (impressietekening Provast)
Holland Outlet Mall (impressietekening Provast)
Foto: Provast

De Eindrapportage Procesevaluatie rondom de HOM is in de commissie besproken. Zoetermeer Vooruit was bij deze bespreking niet aanwezig maar heeft wel met belangstelling het eindrapport gelezen.

De uitkomst is voor ons geen verrassing. Voor de volledigheid treft u hieronder de mening van Zoetermeer Vooruit aan zoals we die al eerder hebben geventileerd zodat u toch onze kijk op de zaak mee kunt nemen in een eventueel persbericht naar aanleiding van de bespreking in de commissie. Onze mening is namelijk niet veranderd en naar ons idee ligt die precies in lijn met de uitkomst van het eindrapport. We open dan ook van harte dat de raad en het college lering trekken uit de conclusies van het rapport.

Zoetermeer Vooruit sprak zich als enige lokale partij uit tegen dit raadsvoorstel. Juliette Meurs-Troch: “Zoetermeer Vooruit is geen voorstander van een Holland Outlet Mall in deze vorm. Er zijn te grote financiĆ«le risico’s aan verbonden en te veel onzekerheden om dit naar onze mening verantwoord door te zetten. We hebben al een half miljoen uitgegeven en het zal steeds moeilijker worden om ermee te stoppen omdat iedere volgende stap nog meer investering vraagt.”

Het grote aantal ingediende (en aangenomen) amendementen is voor Zoetermeer Vooruit bevestiging dat het raadsvoorstel niet goed is opgesteld of in ieder geval onvolledig is.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen